FATİH ANAOKULU

Vizyon: Koşulsuz sevgiyle minik dâhiler ve liderler yetiştirecek geleceğe yön veren bir okul olmak.

Misyon: Yaratıcı düşünen, hayal gücü gelişmiş milli, manevi , evrensel değerleri koruyan, meraklı, özgüveni yüksek, bilimsel düşünen ,dürüst , saygılı ve çevreye duyarlı aynı zamanda geleceğe yön veren mutlu ve üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda oluşturulan jimnastik salonunda öğrencilerimiz etkinlikler yapmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://izmitfatihanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Tepeköy Mh. Muradiye Cd. No2/1 Dr. Ferdi Koçal İlkokulu arkası İzmit/Kocaeli

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Tepeköy Mahallesi İzmit/KOCAELİ

Ulaşım Merkezden 82 numaralı halk otobüsleri ile, İzmit Otogarından ise 23-24 numaralı halk otobüsleri ile okulumuza gelebilirsiniz. Yeşilova´da Kemer Camii´nde indiğinizde 50 m. mesafede.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezi ile okulumuzun arası yaklaşık 5km dir.