Okulumuzun tarihçesi.

23.02.2019 489

Eğitime %100 Destek Kampanyası" projesi kapsamında İzmit Fatih Anaokulu'nun protokolü Kocaeli Valiliği'nde 04 Ocak 2018 tarihinde imzalandı.

Yeşilova Mahallesindeki Dr. Ferdi Koçak İlkokulu bahçesi içerisinde 5 yıldır boş kullanılmayan 2 katlı mevcut binamız onarılarak bölgeninde ihtiyacına cevap verebilecek 8 derslikli modern bir yapıya kavuşacak.

Kocaeli Valiliği'nde "Eğitime %100 Destek Kampanyası" projesi kapsamında İzmit Fatih Anaokulu'nun protokol imza törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve hayırsever işadamı Tuğrul Köseoğlu katıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete giren binamız 2 katlı 8 dersliklidir. 1 çok amaçlı salonu ile 560 metre karelik alanda hizmet vermektedir.